Web.jpg

Nettsideutvikling

Det er mange ting en skal tenke på når en designer en nettside. Standarene for en effektiv og suksessfull nettside er idag høythengende frukter. Når vi i Digiproff designer nettsider er det spesielt 3 ting vi ser på for at siden skal bli vellykket. Hastighet, brukervennlighet, og konverteringsdyktighet.


Hva innebærer en god nettside?

En god nettside tilrettelegger for mer enn bare et visuelt uttrykk. En utvikling man har sett de siste årene er at mer og mer av markedsføring og salg avhenger av en tilrettelagt nettside. Nettsiden skal selvfølgelig være tilrettelagt for alle typer enheter, den skal være pen å se på, og så skal den tilrettelegge for høy ranking i Google-søk. For å treffe spikeren på hodet så skal nettsiden også være rask, og tilrettelegge for annonse-tracking for å forsikre konverteringsoptimalisering.

Hva Digiproff tilbyr?

Digiproff tilbyr nettsider som er optimalisert for både salg og utseende. Vi lager pene, brukervennlige nettsider som er tilrettelagt for salg og markedsføring. Vårt konkurransefortrinn over konkurrentene våre når det kommer til nettsideutvikling er at vi har muligheten til å produsere profesjonelt foto og video-innhold av bedriftene vi jobber med. Det gjør at nettsidene våre skiller seg ut, og fremmer tydelige identiteter. Nettsidedesignere hos oss kan da jobbe tett med innholdsprodusentene for å lage best mulig resultat.