Digiproff teamet

En engasjert gjeng studenter

Hvem er Digiproff?

Digiproff er et innholds- og markedsføringsbyrå drevet av studenter ved NTNU i Trondheim. Vi har som ambisjon å utnytte det nysgjerrige og fremtidsrettede student-miljøet til å ta små og mellomstore bedrifter til nye høyder innen digital tilstedeværelse.

Vår visjon er å skape verdi for bedrifter gjennom moderne og kreative løsninger.

Unge og ambisiøse.

Digiproff ble startet av Jacob Rønningen og Andreas Moldskred i 2019 etter de fullførte videregående skole i Oslo. Planen var da enkel, å slå sammen Andreas interesse for nettsideutvilking og Jacobs talent innen innholdsproduksjon for å lage rått innhold. Med nettside satt opp og selskap registrert tenkte de at kundene kom til å strømme på. Det gjorde de ikke.

Fra Oslo til Trondheim.

De to etterfølgende årene etter lansering gikk til diverse mindre prosjekter der Digiproff fikk utfordret seg og bevist at de faktisk kunne løse problemer. Høsten 2020 startet Jacob studiene ved NTNU i Trondheim, og i 2021 fulgte Andreas etter. Nå var det på tide å satse enda mer inn i Digiproff.

Studentbedrift med drømmeteam.

Høsten 2021 ble Digiproff-teamet større. Med mer å gjøre og ambisjoner om å hjelpe flere bedrifter med markedsføring var det på tide for Digiproff å ansette. Med Marcus Fuglestad og Liv Nordal på laget er Digiproff nå posisjonert for å vokse videre.

Innholdsprodusent

Liv Nordal

Liv er en blid jente som alltid bidrar med sitt gode humør. Hun er i ferd med å fullføre sin bachelor i Digital foretningsutveksling på NTNU. Både her og på fritiden har hun interessert seg for markedssføring, og får nå bryne seg på sosiale medier og innholdsproduksjon hos oss! Flaks for Digiproff at hun havnet nettopp her!

Liv Nordal

Markedsfører

Marcus Fuglestad

Marcus har alltid et smil på lur. Han bidrar med effektive løsninger og et kreativt overblikk. Ved siden av studiet sitt; Industriell Økonomi og teknologiledelse, digger han å ta bilder, leke seg i Lightroom og være aktiv. I Digiproff jobber Marcus med markedsføring, strategi og salg.

Marcus Fuglestad

Co-founder & innholdsprodusent

Jacob Anderssønn Rønningen

Jacob er en kreativ kar med mange interesser. Fra hans tidlige dager har kameraet aldri vært lenger enn en armlengde unna. Etterhvert som årene har gått har hobbyen blitt arbeid. Tenk å få jobbe med noe av det man digger aller mest!

Jacob studerer produktutvikling og produksjon på NTNU, der han kværner på sin neste oppfinnelse.

Jacob Anderssønn Rønningen

Co-founder & webutvikler

Andreas Moldskred

Allerede tidlig på ungdomsskolen satt Andreas og lærte seg å kode nettsider. Fasinasjonen av det tekniske ga seg aldri, og i 2018 begynte han å jobbe som programvareutvikler i oppstartsselskapet Ignite Procurement. Der ble han bitt av basillen og bestemte seg for å drive noe eget, og hjelpe små bedrifter lykkes.

Andreas studerer Elektrifisering og Digitalisering ved NTNU i Trondheim.

Andreas Moldskred