Digiproff teamet

En engasjert gjeng studenter

Hvem er Digiproff?

Digiproff er et innholds- og markedsføringsbyrå drevet av studenter ved NTNU i Trondheim. Vi har som ambisjon å utnytte det nysgjerrige og fremtidsrettede student-miljøet til å ta små og mellomstore bedrifter til nye høyder innen digital tilstedeværelse.

Vår visjon er å skape verdi for bedrifter gjennom moderne og kreative løsninger.

Unge og ambisiøse.

Digiproff ble startet av Jacob Rønningen og Andreas Moldskred i 2019 etter de fullførte videregående skole i Oslo. Planen var da enkel, å slå sammen Andreas interesse for nettsideutvilking og Jacobs talent innen innholdsproduksjon for å lage rått innhold. Med nettside satt opp og selskap registrert tenkte de at kundene kom til å strømme på. Det gjorde de ikke.

Fra Oslo til Trondheim.

De to etterfølgende årene etter lansering gikk til diverse mindre prosjekter der Digiproff fikk utfordret seg og bevist at de faktisk kunne løse problemer. Høsten 2020 startet Jacob studiene ved NTNU i Trondheim, og i 2021 fulgte Andreas etter. Nå var det på tide å satse enda mer inn i Digiproff. Høsten 2021 ansatte Digiproff for første gang, og fikk sitt første ordentlige team.

Studentbedrift med drømmeteam.

Siden første ansettelse har Digiproff ansatt studenter ved NTNU hver høst. Med et drømmeteam på plass er Digiproff nå klare for å ta på enda flere spennende prosjekter.

Designer

Hilde Aurvoll

Hilde er en kreativ og aktiv jente. Hun studerer industriell design ved NTNU, og jobber som designer for oss i Digiproff. Hun lager bandt annet grafisk innhold og hjelper til i våre designprosesser.

Hilde Aurvoll

Forretningsutvikler

Martin Tøndel

Martin er lidenskapelig opptatt av teknologi og business, en forkjemper for åpen-kilde prosjekter og cybersikkerhet. Fasinasjonen startet hjemme på gutterommet, interessen for magien teknologi kan utføre sluttet aldri å imponere. Martin er hardt arbeidene og eventyrlysten, han ser alltid etter bedre løsninger og kontinuerlig utvikling. I Digiproff sørger han for utvikling internt og eksternt.

Martin Tøndel

Senior Innholdsprodusent

Simon Andreas Hindenes

Simon er en kreativ sjel som alltid har hatt en stor interesse for foto og video. I Digiproff har han vist seg å være en allsidig innholdsprodusent og tar ansvar uten å nøle.

Simon Andreas Hindenes

Operasjonell Leder

Emilie Timm

Emilie er en kreativ og engasjert jente som alltid er klar for nye oppgaver. For Digiproff jobber hun hovedsakelig med prosjektledelse og strategi. Dette er viktige oppgaver når det ofte er mye som skjer på en gang.

Emilie Timm

Senior Designer

Camilla Halle Isfeldt

Camilla går arkitektur ved NTNU og er alltid nysgjerrig på hva som får folk til å bite på, hva som skaper interesse og ikke minst finne gode og kreative løsninger. Da er det ikke så rart at hun passer godt inn i Digiproff!

For Digiproff så jobber Camilla hovedsakelig med utvikling av effektive nettsider, men hun får også bryne seg på strategi og prosjektledelse.

Camilla Halle Isfeldt

Co-founder & innholdsprodusent

Jacob Anderssønn Rønningen

Jacob er en kreativ kar med mange interesser. Fra hans tidlige dager har kameraet aldri vært lenger enn en armlengde unna. Etterhvert som årene har gått har hobbyen blitt arbeid. Tenk å få jobbe med noe av det man digger aller mest!

Jacob studerer produktutvikling og produksjon på NTNU, der han kværner på sin neste oppfinnelse.

Jacob Anderssønn Rønningen

Co-founder & webutvikler

Andreas Moldskred

Allerede tidlig på ungdomsskolen satt Andreas og lærte seg å kode nettsider. Fasinasjonen av det tekniske ga seg aldri, og i 2018 begynte han å jobbe som programvareutvikler i oppstartsselskapet Ignite Procurement. Der ble han bitt av basillen og bestemte seg for å drive noe eget, og hjelpe små bedrifter lykkes.

Andreas studerer Elektrifisering og Digitalisering ved NTNU i Trondheim.

Andreas Moldskred