Digiproff teamet

En engasjert gjeng studenter

Hvem er Digiproff?

Digiproff er et innholds- og markedsføringsbyrå drevet av studenter ved NTNU i Trondheim. Vi har som ambisjon å utnytte det nysgjerrige og fremtidsrettede student-miljøet til å ta små og mellomstore bedrifter til nye høyder innen digital tilstedeværelse.

Vår visjon er å skape verdi for bedrifter gjennom moderne og kreative løsninger.

Unge og ambisiøse.

Digiproff ble startet av Jacob Rønningen og Andreas Moldskred i 2019 etter de fullførte videregående skole i Oslo. Planen var da enkel, å slå sammen Andreas interesse for nettsideutvilking og Jacobs talent innen innholdsproduksjon for å lage rått innhold. Med nettside satt opp og selskap registrert tenkte de at kundene kom til å strømme på. Det gjorde de ikke.

Fra Oslo til Trondheim.

De to etterfølgende årene etter lansering gikk til diverse mindre prosjekter der Digiproff fikk utfordret seg og bevist at de faktisk kunne løse problemer. Høsten 2020 startet Jacob studiene ved NTNU i Trondheim, og i 2021 fulgte Andreas etter. Nå var det på tide å satse enda mer inn i Digiproff. Høsten 2021 ansatte Digiproff for første gang, og fikk med Marcus Fuglestad og Liv Nordal.

Studentbedrift med drømmeteam.

Allerede ett år senere var det på tide å ansette igjen, og denne gangen fikk vi med oss talentene Trond He, Ian Aksum og Camilla Isfeldt. Med et drømmeteam på plass er Digiproff nå klare for å ta på enda flere spennende prosjekter.

Innholdsprodusent

Trond He

Trond er et multitalent uten sidestykke. Ved siden av arbeidet i Digiproff driver han med alt fra produksjon av russesanger til fotografering av rålekre biler. Hovedoppgaven til Trond er å lage foto og video-innhold av ypperste kvalitet for våre kunder.

Trond He

Nettsidedesigner

Camilla Halle Isfeldt

Camilla går arkitektur ved NTNU og er alltid nysgjerrig på hva som får folk til å bite på, hva som skaper interesse og ikke minst finne gode og kreative løsninger. Da er det ikke så rart at hun passer godt inn i Digiproff!

For Digiproff så jobber Camilla hovedsakelig med utvikling av effektive nettsider, men hun får også bryne seg på strategi og prosjektledelse.

Camilla Halle Isfeldt

Innholdsprodusent

Ian Aksum

Ian har 4 år bak kameraet og har tidligere tatt bilder for NTNUs Shift Hyperloop. Med et kritisk øye for design og en sterk arbeidsmoral kommer han til å jobbe med innholdsproduksjon for våre kunder.

Ian Aksum

Co-founder & innholdsprodusent

Jacob Anderssønn Rønningen

Jacob er en kreativ kar med mange interesser. Fra hans tidlige dager har kameraet aldri vært lenger enn en armlengde unna. Etterhvert som årene har gått har hobbyen blitt arbeid. Tenk å få jobbe med noe av det man digger aller mest!

Jacob studerer produktutvikling og produksjon på NTNU, der han kværner på sin neste oppfinnelse.

Jacob Anderssønn Rønningen

Co-founder & webutvikler

Andreas Moldskred

Allerede tidlig på ungdomsskolen satt Andreas og lærte seg å kode nettsider. Fasinasjonen av det tekniske ga seg aldri, og i 2018 begynte han å jobbe som programvareutvikler i oppstartsselskapet Ignite Procurement. Der ble han bitt av basillen og bestemte seg for å drive noe eget, og hjelpe små bedrifter lykkes.

Andreas studerer Elektrifisering og Digitalisering ved NTNU i Trondheim.

Andreas Moldskred