Foto.jpg

Fotografering

Hvordan vil du at kunden skal oppfatte bedriften din? Et godt førsteinntrykk starter nettopp med gode bilder. Vi har kompetansen og kvaliteten som trengs for å møte dagens behov og sikre et profesjonelt utrykk for din bedrift.


Vi tilbyr:

  • Portrettbilder
  • Gruppebilder
  • Produktbilder
  • Illustrasjonsbilder
  • Eventbilder

Derfor er foto en god investering.

Foto er det som skiller deg fra konkurrentene dine. En nettside skaper lite identitet uten bilder som viser hvem som står bak bedriften. I dagens økende digitale tilstedeværelse er det derfor avgjørende at bedriften din møter markedets standarder for å opptre profesjonelt. Vi kunnskapen om hvordan din bedrift kan skille seg ut fra konkurrentenes ved profesjonelle og gjennomarbeidede bilder.

Hva vi gjør?

Det er mer enn bare bildeknipsing som inngår i en fotoshoot. Før selve shooten kartlegger vi hvordan bildene skal gli sømløst inn i bedriftens digitale profil og visuelle utrykk. Hvordan skal miljøet være? Hva slags farger passer inn? Hvilke signaler vil vi sende til besøkende?

På selve fotoshooten forsøker vi å møte alle behovene du som kunde har, samtidig som vi kombinerer dette med vår fagkunnskap for et godt sluttresultat.

Til slutt bearbeides råmaterialet slik at sluttproduktet er optimalisert til sitt formål, enten det skal ende på sosiale medier, på en plakat eller på en nettbutikk.