IMG_8442_1_1_976ea4b900.jpeg

Din Trapp AS

mars 2021

Det neste digitale trappetrinnet

Video
Foto
Annonsering

Om prosjektet

Jarek Zarzyczna og Jon Einar Cederbrand er et drømmeteam. De to driver Din Trapp AS, et selskap som leverer lasermålte trappeløsninger med nøyaktighet ned til millimeteren. Din Trapp søkte konsultasjon hos oss i Digiproff og var ute etter å oppgradere sin digitale profil. Vi tok utfordringen på strak arm og løste den med en moderne vri.

https://admin.digiproff.no/uploads/Group_14_1_9b5fc8e921.jpeg

Fremheve detaljene

Vi hadde gleden av å besøke flere av Din Trapp sine kunder som ville vise frem de fine trappene de hadde fått bygget. Kundene var tydelig begeistret over løsningene Jarek & Jon hadde levert. For oss var det viktig å vise frem hvor stilrene og profesjonelle disse trappene så ut i virkeligheten. Vi tok tiden vi hadde for å virkelig kunne vise frem de forskjellige trappene igjennom video og bilder.

Video

Det ble fra start bestemt at video var vårt beste verktøy for å vise de detaljene ved trappene, men også for å gjøre innholdet lettere å konsumere. Videoene viser Din Trapp sin nøyaktighet og moderne design i detalj. I ulikt lys, ulike hus og med ulikt utgangspunkt, klarte vi å vise de diversifiserte produktene Din Trapp har levert. Med nytt materiale har Din Trapp økt synligheten og overtalingsevnen sin ovenfor potensielle kunder.

https://admin.digiproff.no/uploads/Group_16_1_8fd777cfd4.jpeg

Målrettede annonser

Etter Digiproff hadde filmet og tatt bilder av trappene til Din Trapp gikk prosjektet over i en ny fase. Nå drifter Digiproff annonsene til Din Trapp. Avtalen sikrer Din Trapp god fortjeneste for annonse-budsjettet de har satt samtidig som de kan fokusere på det de er best på. Digiproff produserer, følger opp og optimaliserer annonsene til Din Trapp.

Krevende oppgave

Trapper kommer i alle mulige former og fasonger. Som enda en krevende faktor er det ulike linjer og vinkler som må stemme overens for at et fotografi skal ende vellykket. Oppdraget ble en lærerik og spennende utfordring som endte i fantastiske resultater. Det videre samarbeidet kommer til å bli svært spennende!

https://admin.digiproff.no/uploads/Bilde_1_37614cf968.jpeg