https://admin.digiproff.no/uploads/DSC_02524_7c7b0b4685.jpeg

Fram Trafikkskole

januar 2021

Trygg trafikk på nett og på vei

Video
Foto

Om prosjektet

Fram Trafikkskole er en trafikkskole som holder til på Sofiemyr og har elever fra hele Oslo/Viken området. Nicolai Hansen er daglig leder og har bygget opp et team på 5 flinke kjøreskole lærere. Flere av Digiproff sine ansatte har disse å takke for at vi kan sette oss i bilen å komme oss trygt frem til våre egne kunder. Dette er grunnen til at vi tok kontakt med Fram for å hjelpe de med materiale til nettsiden sin. Dynamikken mellom Fram og Digiproff var uendret fra kjøretimene. Alle bidro med ideer, god kommunikasjon, samt en effektivitet som gjorde at de ferdige produktene ble utmerket. Fram sitter igjen med nye bilder, to promovideoer og et fornyet ansikt utad.

https://admin.digiproff.no/uploads/Group_2_1_a6d1dde4d5.jpeg

Blide kjørelærere

Da Digiproff kom til Fram sine lokaler var planen klar og fotograferingen ble iverksatt. Vi tok bilder inne i lokalene med blide kjørelærere som underviste, samt elever som fulgte med. Deretter beveget vi oss ut til bilene og tok portrettbilder, gruppebilder, bilder av biler utvendig med kjørelærere og innvendig med elev. Alle disse er viktige elementer å fronte på en nettside for at bedriften skal bli oppfattet som genuin. Disse elementene hjelper også besøkende på nettsiden å knytte kjennskap til bedriften uten ekstra anstrengelse.

https://admin.digiproff.no/uploads/Group_4_1_8a211cc3d6.jpeg

En kort video

Flere videoer

En god promoteringsvideo er essensiell ovenfor potensielle kunder. Målet med Fram sin promovideo var nøye planlagt og skulle gjøre avstanden mellom elev og kjøreskole, samt elev og førerkort kortere. Den skulle belyse hva kjøreskolen har å tilby, den trygge omgivelsen de har skapt, samt den gode opplevelsen man får som elev under opplæring. Video av bilene, kurs og intervju av de ansatte skal tegne bildet av Fram og øke synligheten av deres digitale profil.

En litt lengre video

https://admin.digiproff.no/uploads/Group_3_1_23679120dc.jpeg