Eksempel businesscard Timelux (1).jpg

Timelux

september 2023

Timelux får ny visuell identitet!

Nettside
Animasjon

Om prosjektet

Timelux er en bedrift som forhandler brukte luksusurverk. Bedriften ønsket ny visuell identitet og logo, samt oppdatert nettisde. Prosjektet legger vekt på å skape en følelse av eksklusivitet, enkelhet og troverdighet for bedriftens fremtidige kunder. Nå er Timelux klar til å nå nye høyder med en helt ny visuell identitet.

Slide 16_9 - 10.jpg

Oppdatert visuell identitet

Vi hadde gleden av å samarbeide med Timelux, en velrenomert forhandler av luksusklokker med en stor kundegruppe innen luksusmarkedet. Timelux ønsket en oppdatert visuell profil og nettside som kunne gi en behagelig opplevelse for både eksisterende og potensielle kunder. Vi forsto nødvendigheten av å levere en helhetlig visuell identitet som kunne styrke Timelux sin posisjon i en konkurransepreget bransje. Prosjektet begynte med å utforme en ny logo som skulle representere Timelux sin forpliktelse til kvalitet, gode kundeopplevelser og stil.

Square_Sign_Mockup.jpg

Vi introduserte en ny, dyp grønn og behagelig beige fargepalett. Denne fargeprofilen ble integrert i hele prosjektet. Logoen og fonten ble utarbeidet i tråd med ønsket om et helhetlig og tiltalende uttrykk. Resultatet er en visuell identitet som skiller seg ut i bransjen og gir Timelux et profesjonelt preg. Gjennom dette prosjektet har vi bidratt til å styrke Timelux sin evne til å kommunisere med sin kundebase og fremstå som en troverdig og eksklusiv destinasjon for luksusklokker i Norge. Vi er stolte av å ha vært en del av dette prosjektet, og er spente på å følge med på Timelux sin fremtid.

Slide 16_9 - 11.jpg