3D screen mockups 02 kopi.jpg

Smørekoppen

juli 2023

Ny nettside til linjeforeningen

Nettside

Om prosjektet

A/F Smørekoppen er linjeforeningen til studentene ved studieprogrammet Maskin og Energiteknologi på NTNU. Denne våren var det på tide med en oppgradering av nettsiden til linjeforeningen. Nå står den ferdig og klar til å ta i mot nye studenter til høstsemesteret.

mockup_104 kopi.png

Et løft for flere besøkende

Smørekoppen ønsket at nettsiden skulle bli en klar kommunikasjonsplattform både mot studentene, men også mot næringslivet. Tidligere har ikke nettsiden blitt brukt særlig aktivt, og dermed har ikke studentene noe rutiner for å sjekke nettsiden jevnlig. Det ble derfor lagt et grundig arbeid i å utarbeide gode sider for arrangementer og for stillingsannonser, to plattformer som vil gjøre siden langt mer attraktiv for besøkende. Her kan studentene enkelt filtrere og få oversikt over hva de kan delta på eller søke på.

3D screen mockups 02 kopi.jpg

Et brukervennlig resultat for morgendagen

Når nettsiden nå står ferdig sitter Smørekoppen med en langt bedre plattform for å nå studenter. Med en ny og oppgradert nettside gjør også linjeforeningen seg mer attraktiv for sammarbeidspartnere og bedrifter, noe som gagner studentene. Vi takker for samarbeidet og gleder oss til å se nettsiden i bruk!