IMG_9972.jpg

Innsikt

Bli kjent med Liv

Liv jobber som innholdsprodusent i Digiproff. Her får du bli litt bedre kjent med hvem liv er og hva som motiverer henne!


❓ Noen kjappe spørsmål først…

🙋‍♂️ Navn: Liv Nordal

🔍 Alder: 23

👨‍🎓 Studie: Digital Forretningsutvikling

🏠 Bosted: Trondheim

Hva fikk deg til å søke hos Digiproff? Jeg syntes det virket som en interessant mulighet til å bidra og skape innhold, samt lære mer om hvordan man kan hjelpe bedrifter med markedsføring. En annen sterk faktor som gjorde at jeg ville søke Digiproff var at det var en bedrift som var i startfasen og som var drevet av engasjerte studenter, det var noe jeg ønsket å være en del av.

Hvorfor synes du det er spennende å jobbe i en startup? Det er spennende fordi det er en veldig bratt læringskurve, man finner ut hvordan man ønsker å gjøre ting underveis og det skaper et enda tettere samarbeid. De andre i Digiproff er veldig åpne for ideer og man kan være med på å forme i større grad enn på andre arbeidsplasser, hvor ofte mye av arbeidsoppgavene er fastsatt. Det er også variasjon i hvilket arbeid man gjør, og mye spillerom.

Hva inspirerer deg? Jeg blir inspirert av mennesker som tørr å ta sjanser og klarer å stå i utfordringene som oppstår. En optimistisk tilnærming til livet er også noe som alltid har vært inspirerende. Det å kunne være åpen, ydmyk og nysgjerrig er egenskaper som jeg tenker gir mye rom for å kunne skape noe.

Kult å høre mer om deg Liv! Vi digger å ha deg med på laget!✨🤩