https://admin.digiproff.no/uploads/fd87960a42814013885b237486bfb7db.jpg

Nyheter

Bli kjent med Digiproff

Jacob og Andreas heter vi, og det er vi som står bak Digiprof DA; et splitter nytt moderne profilerings-byrå. Vi fant hverandre fordi vi begge har en liten gründerspire i magen


Hei på deg!

Jacob og Andreas heter vi, og det er vi som står bak Digiprof DA; et splitter nytt moderne profilerings-byrå. Vi fant hverandre fordi vi begge har en liten gründerspire i magen som vi dessverre ikke lenger klarte å holde i sjakk. Det å starte noe eget har for begge vært et mål og det er utrolig gøy å kunne stå her med dette resultatet.

Ikke bare har vi et felles ståsted og perspektiv, vi utfyller hverandre også veldig godt. Andreas kan IT og Jacob mestrer foto og film. Dermed gir det kanskje mening at produktet vi selger er en pakkeløsning bestående av nettopp dette.

Ideén

Selv om vi er unge har begge rukket å få verdifull erfaring fra bransjen. Ja, det var nettopp dette som dannet fundamentet i ideen om Digiprof. Vi hadde begge lagt merke til styret rundt det å bygge en nettside, og da særlig med tanke på sammenflettingen med innhold. For hvorfor skal det være så vanskelig å bygge en nettside, der alt henger sammen. Teksten utfyller bildene, fargene går igjen i innholdet og videoene er bygget sømløst inn i nettsiden.

I Digiprof vil vi ta oss av alt dette, slik at du som bedrift slipper å sjonglere baller mellom designere, utviklere og fotografer. Skyv alt over på oss, og resultatet blir mer fullstendig og helhetlig og har selvsagt en god rød tråd.

Verdien av en optimalisert profil

Vi i Digiprof er klar over verdien i digitale opplevelser, og ser at bedrifter som ikke tar dette innover seg stadig faller bak. Så og si alt vi gjør baserer seg i dag på det digitale, enten det er nettshopping, nyhetslesing eller interaksjon mellom mennesker.

Våre vaner har altså endret seg stort de siste ti årene, særlig våre arbeidsvaner. Det første du ser av en bedrift er ikke lenger en sjef i et møte, men et digitalt ansikt. Enten dette er en nettside, en facebook-side, eller kanskje en LinkedIn-profil. Vi vet alle hvordan et førsteinntrykk har innvirkninger og skaper fordommer. Dette gjelder også på digitale flater.

Har en bedrift et ufullstendig og amatørmessig digitalt ansikt, ja, så vil den naturligvis ikke oppfattes like saklig og profesjonell som en bedrift med en gjennomført digital profil.

Vi ser etter våre første kunder og gleder oss til å vise hva vi kan. Dersom din bedrift trenger en digital oppfriskning er det bare å ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi kan skape verdi for dere!