Martin wide.jpg

Nyheter

Bli kjent med Martin

Bli kjent med Digiproffs nyeste tilskudd. Martin jobber som forretningsutvikler og ble med i august 2023.


Noen kjappe spørsmål…

Hva fikk deg til å søke hos Digiproff?

Digiproff så ut som et veldig spennende selskap, da det er drevet av unge mennesker som tør å utfordre “de store gutta”. Jeg har lenge hatt et ønske om å jobbe i et team med unge engasjerte mennesker, og Digiproff er den muligheten.

Hvorfor synes du det er spennende å jobbe i en startup?

I den digitale verden går utviklingen vanvittig fort og det er viktig å henge med. Her mener jeg at et startup har en betydelig fordel over mer etablerte selskaper. Da et startup vil være mer fleksibelt. Unge mennesker er fremtiden, og det er de som skal forme veien framover. Startups er noe nytt og spennende, og er flinke på å finne løsninger på problemer som andre ikke ser. Dette er kanskje den mest betydelige fordelen et startup har.

Hva eller hvem inspirerer deg?

Jeg liker å tro at uansett hvem man møter, så har de bedre peiling på noe enn deg selv. Det er alltid noe man kan lære av andre, da de har andre oppfatninger og erfaringer. Ellers ser jeg veldig opp til personer som Elon Musk, mennesker som skaper verdier og fremgang. Og alle de som står på, hver eneste dag, som ikke gir opp.

Hva vil du lære mer om?

Akkurat nå er sosiale medier noe som kunne ha vært gøy å sett litt ekstra nøye på. Nesten alle bruker sosiale medier, både i jobb og privat. Det virker som en evig kamp om oppmerksomheten vår, jeg ønsker å se nærmere på hvordan dette fungerer, og hvordan sosiale medier kan brukes som et verktøy for markedsføring og informering.

Hvilke muligheter tror du Digiproff gir deg?

Jeg tror min tid i digiproff vil bli spennende, kanskje kan dette være starten på en karriere innen markedsføring. Det vil uten tvil by på nye kunnskaper, venner og et større nettverk.

Hva liker du ellers å drive med?

Bil, selfhosting og trening.