Tomatosharp AS

Finslipt nettbutikk til knivsliperne

juni 2021

Om prosjektet

Tomatosharp tilbyr knivsliping som tjeneste. Den geniale vrien ved Tomatosharp er at de har spesialutviklet et system der de trygt kan frakte kniver i posten, noe som gjør at det er enkelt og trygt for kunder å få knivene sine slipt til perfeksjon. Vi bistod Tomatosharp med nettside og nettbutikk.

Nettside som selger

Tomatosharp kom til Digiproff med et behov for en nettside som også lot dem selge tjenestene sine enkelt. Digiproff utviklet nettsiden med nettsalg og konvertering i bakhodet. Vi la en felles plan med David i Tomatosharp om hvilke betalingsmetoder som skulle integreres mot og tilrettela for at både frakt og betaling skulle være enkelt og problemløst.

Digiproff er et meget kompetent og profesjonelt team som imøtekommer alle behov

Tomatosharp AS

Ryddig og forståelig design

Ryddig og forståelig design

Enkelt forklart

Tomatosharp tilbyr en tjeneste som ikke nødvendigvis er så enkel å forstå med en gang. Derfor var det ekstremt viktig at Digiproff sydde sammen videoinnhold og bilder for å forklare på best mulig måte hvordan tjenesten fungerer.

Resultatet

Digiproff er veldig fornøyd med samarbeidet med Tomatosharp. Prosjektet var spennende og krevde at vi måtte tenke nytt på hvordan vi skulle presentere en så unik tjeneste. Vi ønsker Tomatosharp masse lykke til med fremtidig vekst og ser frem til videre samarbeid.

La oss slå av en prat!

Kom i kontakt