Siste innlegg

Nyheter

Vil du bli vår Content Creator og Social Media Manager?

Digiproff er i vekst og søker 2 studenter i Trondheim som ønsker å jobbe med grafisk design, markedsføring og sosiale medier.

Innsikt

Hva er egentlig en digital profil?

Vi i Digiprof snakker ofte om en digital profil og verdien i dette. Men for mange, stopper forståelsen der. Hva i alle dager er en digital profil? Er det bedriftens SoMe-kanaler? Eller er det nettsider og webløsninger? Vi i Digiprof har svaret!

Innsikt

Hva består en god nettside av?

Det er mange ting en skal tenke på når en designer en nettside. Standarene for en effektiv og suksessfull nettside er idag høythengende frukter. Når vi i Digiprof designer nettsider er det spesielt 3 ting vi ser på for at siden skal bli vellykket.

Innsikt

Slik skaper du innhold som engasjerer i sosiale medier!

Menneskers vaner på sosiale medier er i konstant endring og for deg som bedrift er det avgjørende å følge med på trendene for å kunne opprettholde kundenes oppmerksomhet til deg.

Innsikt

3 enkle verktøy for å optimalisere din bedrift for Google

Det er ikke alltid at en nødvendigvis trenger en SEO-spesialist eller webutvikler for å oppnå en *sterkere tilstedeværelse på nett*. Det finnes mange enkle verktøy en kan ta i bruk, som kan gi god innsikt i hvordan en strategisk skal gå frem for å skåre høyere på Google

Nyheter

Bli kjent med Digiprof

Jacob og Andreas heter vi, og det er vi som står bak Digiprof DA; et splitter nytt moderne profilerings-byrå. Vi fant hverandre fordi vi begge har en liten gründerspire i magen

La oss slå av en prat!

Kom i kontakt